MAZDA2 2023

ODABERITE OPREMU

Centre-Line

Paket opreme Centre-Line omogućuje vam udobnost tijekom navigiranja kroz gradsku džunglu zahvaljujući klima-uređaju, hands-free sustavu za zabavu uz bežični Apple CarPlay® i žičani Android Auto™, kožom presvučenom upravljaču i mnogim drugim privlačnim elementima.

OPUSTITE SE I UŽIVAJTE U VOŽNJI

PRIVLAČNA UNUTRAŠNJOST

U privlačnoj unutrašnjosti Mazde2 2023 sve je intuitivno postavljeno tako da zahtijeva minimalno napora kako biste se vi opustili i uživali u vožnji. 

APPLE CARPLAY® I ANDROID AUTO™

OSTANITE POVEZANI

Svaki paket opreme počevši od opreme Centre-Line dolazi s najnovijim značajkama povezivosti putem sustava informiranja i zabave zahvaljujući bežičnoj opciji Apple CarPlay® i žičanoj opciji Android Auto™ kako biste mogli upotrebljavati omiljene aplikacije na pametnom telefonu direktno putem zaslona osjetljivog na dodir.

Exclusive-Line

Opustite se u elegantnom putničkom prostoru sa zatamnjenim stražnjim i bočnim prozorima, dok uživate u omiljenim aplikacijama na pametnom telefonu putem bežične opcije Apple CarPlay® i žičane opcije Android Auto™ na zaslonu osjetljivom na dodir od 20,3 cm. Osim sustava upozorenja na napuštanje voznog traka, paket opreme Exclusive-Line dolazi s pojačanim sigurnosnim tehnologijama poput naprednog inteligentnog sustava pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji i stražnjih parkirnih senzora.

OSTAVITE KLJUČ U SVOM DŽEPU

‘PAMETNI’ KLJUČ

Sustav „pametnog“ ključa znači da morate samo dodirnuti kvaku na vratima kad je ključ u vašem džepu kako biste otključali automobil. A kad se udaljite od automobila, on će se automatski sam zaključati.

BEZ IZNENAĐENJA KOJA DOLAZE STRAGA

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG

Pri vožnji unatrag kamera za vožnju unatrag osigurava da imate jasan pregled na prepreke iza vozila. 

Homura

Mazda2 Homura pruža sve značajke kao i oprema Centre-Line s dodatnim sportskim paketom. Uz kombinaciju crvene i crne boje za dinamički izgled, ovo posebno izdanje sigurno će ostaviti jak dojam kamo god pođete, a za vašu sigurnost pobrinut će se dodaci poput naprednog inteligentnog sustava pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji i stražnjih parkirnih senzora.

16-INČNI CRNI NAPLATCI OD ALUMINIJSKE LEGURE

DETALJ KOJI IZAZIVA EMOCIJE

Sportski novi 16-inčni crni naplatci od aluminijske legure u opremi Homura daju osjećaj snage i živosti.

CRNA UNUTRAŠNJOST S CRVENIM PROŠIVIMA

UPEČATLJIVA UNUTRAŠNJOST

Crna unutrašnjost odiše elegancijom, dok živopisno crveni detalji dodaju osjećaj živahnosti i energije.

Homura AKA

Mazda2 Homura Aka prednjači u profinjenosti, uz sve značajke opreme Exclusive-Line i dodatan sportski izgled zahvaljujući kombinaciji crne i crvene boje i ekskluzivnom crnom zatamnjenom krovu. Napredne značajke poput kamere za vožnju unatrag i sportskih sjedala presvučenih kombinacijom brušene i Granluxe kože poboljšavaju svaku vašu vožnju.

CRNI KROVNI SLOJ

ZA SKLADNU VANJŠTINU

Zatamnjeni crni krov na liniji Homura Aka prekrasno upotpunjuje vanjštinu, stvarajući privlačan kontrast i prekrasno skladan izgled.

16-INČNI CRNI METALIK NAPLATCI SA STROJNOM OBRADOM

DETALJ KOJI IZAZIVA EMOCIJE

Sportski novi 16-inčni crni metalik naplatci sa strojno obrađenim detaljima omogućuju visoku razinu profinjenosti i moći.

OSTANITE U KONTAKTU S MAZDOM2

Otkrijte više o Mazdi2 2023. Isprobajte automobil ili pregledajte naše brošure.

KONFIGURATOR

Pronađite savršenu Mazdu2 2023 pomoću konfiguratora.

KONFIGURATOR
BROŠURA

Sve pojedinosti pročitajte u našoj brošuri.

BROŠURA