PRAVA I USLOVI KORIŠĆENJA

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

 

Pojedinosti sadržane na stranicama Mazda Srbija prikazuju dostupne informacije u vreme poslednje izmene i ne predstavljaju bilo koji oblik garancije. Zadržavamo pravo promene i ne prihvatamo odgovornost za eventualne greške.

 

AUTORSKA PRAVA - COPYRIGHT

Informacije objavljene na ovoj web stranici (tekst i slike, grafikoni, zvukovi, animacije, video sadržaji, itd) i struktura podležu autorskim pravima Mazde, i u nekim slučajevima autorskim pravima trećih lica. Umnožavanje, distribucija, reprodukcija i prenos, čuvanje ili druga upotreba izričito je zabranjena bez našeg prethodnog pisanog odobrenja.

Ime MAZDA, opisi modela, logotipi, identifikacione oznake, grbovi, kao i imena naših časopisa i usluga su registrovani zaštitni znakovi Mazda Grupe.
Odobravanjem pristupa tim informacijama, ne daje se dozvola za korišćenje imovine Mazda grupe ili sadržaju u vlasništvu trećih lica.

Mazda Srbija izričito se ograđuje od sadržaja web stranica trećih strana na koje su ove web stranice povezane, kao i od uticaja na njihov sadržaj.

 

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

 

Mi nemamo uticaj na usklađenosti sa propisima o zaštiti podataka za stranice u vlasništvu trećih strana. Preporučujemo da pogledate politiku privatnosti na dotičnim web stranicama koje posećujete.Takođe, nemamo uticaja na zakonitosti sadržaja drugih web stranica, stoga se ne možemo da prihvatimo nikakvu odgovornost za sadržaj tih web stranica.

 

KORISNIČKI PRIRUČNICI 

 

Prilikom gledanja vizuelnih uputstava za Mazda vozila, molimo obratite pažnju na sledeće tačke:

Uzmite u obzir mogućnost da Vaše vozilo nije opremljeno sa svim funkcijama koje su prikazane u videu.

Nemojte koristiti ovu funkciju dok upravljate motornim vozilom. Ukoliko vozač za vreme vožnje koristi ovaj sistem moguće je da mu se odvrati pažnja i da izgubi kontrolu nad vozilom. To može dovesti do nesreće sa teškim povredama ili do smrti.

Ove informacije prikazuju nekoliko posebnih funkcija vaše Mazde. Filmovi su dopuna uputstava za upotrebu kako bi se najbolje objasnilo na koji način možete poboljšati zadovoljstvo vožnje vaše Mazde. Ove informacije ipak ne zamenjuju uputstva za upotrebu.

U uputstvima za upotrebu možete pročitati tačne podatke o funkcijama, važnim sigurnosnim informacijama, informacije o vožnji u različitim uslovima na putu i o ispravnoj upotrebi i održavanju. Uputstvo za upotrebu sadrži više UPOZORENJA, SIGURNOSNIH UPUTSTAVA I INSTRUKCIJA. UPOZORENJE upućuje da kod nepoštovanja može doći do teških povreda ili smrti. SIGURNOSNA UPUTSTVA upućuju da nepoštovanjem istih mogu nastupiti telesne povrede ili oštećenja na Vašem vozilu ili oboje. INSTRUKCIJE stavljaju na raspolaganje informacije i daju predloge za bolje korišćenje vozila.

Svi sistemi i funkcije koje podržavaju nisu zamena za sigurnu vožnju; na funkcionalnost sistema mogu uticati stanje u saobraćaju, vremenski uslovi i stil vožnje.

Sve navedene informacije, specifikacije, fotografije i ilustracije važeće su u trenutku objavljivanja. Mazda zadržava pravo izmena specifikacije ili nacrta bez prethodne najave i bez obaveze izmena.

Informacije o prikupljanju, obradi i zaštiti ličnih podataka možete pronaći na stranici Izjava o privatnosti, a detalje oko “kolačića” (cookies) na stranici - Cookies. 

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće preporučene cene od strane Mazda Srbija sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.