Efel Travel

Kao sto je pomenuto nasa kompanija je ovlasceni prodavac i servise vozila Mazda od 01.06.2007-e godine. Postprodaja ima veliko iskustvo u samom procesu odrzavanja i servisiranja vozila koje je, slozicemo se, jedna od najbitnijih stavki zadovoljstva vlasnika automobila. U cilju konstantnog unapredjenja usluga, trudimo se da nasi mehanicari prodju sto bolje obuke koje Mazda sprovodi za svoje zaposlenike sirom Evrope. Pored Mazde nas servis odrzava i vozila drugih proizvodjaca kao sto su: Honda, Toyota, Mitschubishi, VW, Renault i dr.

KAPACITET SERVISA:

Servis se nalazi na adresi Cetinjski put bb u Donjoj Gorici u Podgorici, gde je registrovana i poslovna jedinica nase firme. Prostire se na povrsini vecoj od 320m2 , i raspolaze sa 10 radnih mjesta.
U okviru toga imamo: 9 dizalica, opremu za montazu i balansiranje pneumatika, vrhunski kompjuterski uredjaj za reglazu, osnovne alate, specijalne alate i sistem za odvodjenje izduvnih gasova. Takodje, u okviru servisa nalazi se i limarska radionica, kao i moderna komora za lakiranje vozila  kao i tehnicki pregled za registraciju vozila.

SALON

Prodajni salon nalazi se pored servisa.ima vise od 400m2 i u njemu se oze uredno smjestiti 9 automobila , prodajni pult , kao i infopult. Na spratu iznad salona pored kancelarija , nalazi se i kafeterija u kojoj nasi klijenti mogu prekratiti vrijeme dok cekaju na svoja vozila, ali i dobiti sve dodatne informacije ukoliko su zainteresovani za kupovinu novog.

Navedeni primjeri poslovanja EFEL Travela jednostavno pokazuju sa kakvim povjerenjem partneri posluju sa nasom kompanijom, u sto cete se i sami uvjeriti ukoliko dodje do poslovne saradnje.
Zelje EFEL Travel-a su da sa svima budemo dugorocni parneri i prijatelji,a ne samo trgovci.

D.O.O. ‘EFEL TRAVEL