opozivi

zaštitite ono što vam je važno

Svrha stranice je jednostavnije pretraživanje tačnih i pravovremenih informacija u slučaju servisnih opoziva. Ako se servisni opoziv odnosi na vaše vozilo, što prije se obratite ovlašćenom Mazda partneru kako bi se obavila BESPLATNA popravka vozila.

Šta znači servisni opoziv? Kada Mazda identifikuje problem koji se odnosi na sigurnost, propise ili emisije,kompanija će službeno objaviti servisni opoziv. Mazda vlasnike obavještava o servisnom opozivu preporučenom poštom u najkraćem mogućem roku kako bi vlasnici dogovorili besplatan pregled ili popravak u ovlašćenom Mazda servisu.

Da li je moja Mazda predmet opoziva?

Provjerite informacije o opozivu pomoću broja šasije vozila (VIN).

Broj šasije vozila (VIN) sastoji se od 17 karaktera.

Nema pronađenih opoziva za ovaj broj šasije

VIN (broj šasije): {{searchString}}

Trenutno se ovaj broj šasije (VIN) ne nalazi u Mazdinoj bazi servisnih opoziva

Vaše vozilo je predmet opoziva ({{responseData.length}})

VIN (broj šasije): {{searchString}}


{{item.campaignNumber}}

{{item.description}}

Napomena

  • U slučaju servisnih opoziva vlasnici se trebaju obratiti najbližem ovlašćenom Mazda partneru kako bi se obavila BESPLATNA popravka vozila.
  • Popravak kvara unutar poslednjih 14 dana ponekad nije odmah vidljiv zbog minimalnog roka za ažuriranje sistema. Zanemarite obavljene popravke u rezultatima pretraživanja.
  • Kupci se obavještavaju da se rezultat temelji na bazi podataka uživo pa je podložan promjenama zavisno od vremena provjere. Preporučujemo povremenu provjeru najnovijih informacija o opozivu.

Pronađite Mazda partnera

pregledajte mazdinu originalnu dodatnu opremu

Personalizujte vašu Mazdu. Iznutra i spolja.

sjednite za upravljač već danas.

Zatražite testnu vožnju

1Prikazana vozila možda nijesu jednaka modelima namijenjenim crnogorskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobavezujuće preporučene cijene od strane Mazda Crna Gora s uključenim PDV-om (21%) . Tačnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.