mazda2 2020

male dimenzije, velika sloboda

ostavlja utisak-čak i prije vožnje

Mazda2  2020  okretna je i elegantna. Jezik dizajna Kodo – duša pokreta stvorio je elegantan automobil zaigranog duha. Mazdu2 ne obilježava samo profinjen dizajn, već donosi i smanjenu emisiju CO2 kao i poboljšana sigurnosna svojstva. Mazda2 je automobil koji ostavlja utisak već i prije same vožnje – u gradu i van njega.

Specifikacije i cijene

ista veličina, novi dizajn

Mazda2 osvježena je u skladu sa najnovijom interpretacijom našeg dizajna Kodo – duša pokreta. i najmanji model u našoj gami sada ima nov izgled koji zaokuplja i privlači na prvi pogled.

sjedite i uživajte

Ušuškajte se u udobnost iznova konstruisanih sjedišta koja smanjuju umor i omogućuju vam još više zabave tokom vožnje.

unutrašnji mir

U našoj arhitekturi vozila Skyactiv, podvozje, gume i sjedišta rade u savršenom skladu kako bi dodatno poboljšali vaš doživljaj vožnje kroz smanjenje buke i vibracija. Uživajte u većoj udobnosti tiše kabine, samo uz zvuk koji želite čuti.

vožnja sa samopouzdanjem

Vozite sa samopouzdanjem zahvaljujući poboljšanim sigurnosnim svojstvima tehnologije i-Activsense poput naprednog inteligentnog sistema pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji (SCBS) i sistema pomoći za zadržavanje vozila u kolovoznoj traci (LKA). Povežite se s Mazdom2 i putem kao nikad prije.

poboljšanja u svakom pogledu

Od nove prednje rešetke i 16-inčnih felni od aluminijumske legure novog dizajna do LED prednjeg svijetla – Mazda2 nudi puno više od puke nove estetike. Napredna sigurnosna svojstva, uključujući zadnje parkirne senzore i kameru za vožnju unazad pružaju zabavniju vožnju i lakše manevrisanje u uskom prostoru, dok sa povezanog mobilnog uređaja svira vaša omiljena pjesma - zaista ne možete poželjeti više.

kakav je osjećaj voziti mazdu2 2020

Zahvaljujući tehnologiji Skyactiv, sistemima G-Vectoring Control Plus, Mazda M Hybrid i proširenom rasponu tehnoloških svojstava, Mazda2 kombinuje doživljaj uzbudljive ali uglađene vožnje sa uvjerljivim osjećajem kontrole i umjerenom potrošnjom goriva. Doživite Jinba Ittai, osjećaj jedinstva između automobila i vozača, kao nikad prije.

REZERVIŠITE PROBNU VOŽNJU
mazda m hybrid

benzinski motor sa električnom podrškom za smanjenje emisija

Svi benzinski motori Skyactiv sa ručnim mjenjačem opremljeni su novom tehnologijom Mazda M Hybrid koja upotrebljava mali integrisani elektropokretač-generator (ISG) za prikupljanje energije koja se obično gubi tokom kočenja. Energija se skladišti i koristi za napajanje električnih sistema automobila, čime se smanjuje opterećenje motora i štedi gorivo.

SAZNAJTE VIŠE

odabrani paket opreme

Saznajte više o različitim paketima opreme Mazde2 i šta sve nude.

ODABERITE OPREMU

ostanite povezani sa mazdom2.

Otkrijte više o Mazdi2. Isprobajte automobil ili prelistajte naše brošure.

sjednite za upravljač

Iskusite sami osjećaj vožnje u Mazdi2.

PROBNA VOŽNJA


Prikazana vozila možda nijesu jednaka modelima namijenjenim crnogorskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobavezujuće preporučene cijene od strane Mazda Crna Gora s uključenim PDV-om (21%) . Tačnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.